In oktober van 1995 was ik in Frankfurt op de Frankfurter Buchmesse. Vanzelfsprekend moesten we toen een aantal keren ergens eten. In Café Schirm, A.M.Römerberg 2A (t.o. de Römer) trof ik prachtige afbeeldingen aan. Ze waren als een lichtbeeld op de muur naast de deuren geprojecteerd. Maar omdat ik nu eenmaal geen goede fotograaf ben, wist ik niet dat ik bij dit soort plaatjes geen flits moest gebruiken. De dame fotografeerde ik met flits, toen de heer zonder flits en toen was het rolletje vol. Ik heb geen gelegenheid meer gehad om alsnog de dame te fotograferen. Wie kan voor mij de bijpassende foto verzorgen?

Duitsland,
oktober 1995
Frankfurt, Café Schirm
A.M.Römerberg 2A (t.o. de Römer)

Grens Zwitserland/Oostenrijk, Samnaun, Snuggleralm
Help ons
Duitsland, Frankfurt, Café Schirm A.M.Römerberg 2A (t.o. de Römer)
Grens Zwitserland/Oostenrijk, Samnaun, Snuggleralm
In februari 2001 waren wij aan het skiën bij Ischl in Oostenrijk en op een van de tochten kwamen wij in Samnaun op de Oostenrijks/Zwitserse grens. Ook daar hebben wij de afbeeldingen op de toiletdeuren gefotografeerd en ook hier ging er iets mis met de flits. Het plaatje van de heren is wel gelukt, maar dat van de dames is is echt mislukt. Wie kan ons een beter plaatje sturen?
Zwitserland/Oostenrijk
13 februari 2001
Samnaun, Snuggleralm, skigebied Ischl
op de grens van Oostenrijk en Zwitserland
Egypte, Alexandrië, Plaza Hotel
Op een van onze reizen met onze (studie)groep waren wij in Alexandrië in Egypte. In het Plazahotel troffen wij alleen een afbeelding van een dame aan en deze foto is niet echt goed geworden. Wie heeft voor ons een beter exemplaar?

Egypte, maart 2001.
Plaza Hotel in Alexandrië

Iedereen die voor ons plaatjes heeft kan ze opsturen. Wij zetten dan de voornaam van de zender erbij, zodat men kan zien dat ze niet van ons zelf zijn. Ook vinden wij het altijd leuk om de plek te weten waar de foto's gemaakt zijn. Ik heb wel een afdeling 'onbekend'. Dus daar kan ik foto's altijd bij zetten.